Palvelemme sinua


Monipuoliset palvelut


Refair Oy on edistyksellinen kylmä-, ilmastointi- ja lämpöpumpputekniikan maahantuonti ja tukkuliike. Vankka vuosikymmenten kokemus ja osaaminen on yhdistetty digitalisaation avulla palvelukokonaisuudeksi, joka mahdollistaa nopean komponenttivalinnan, projektimitoituksen tai tuotetarvekilpailutuksen.

Koulutamme kylmäalan osaajia yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa sekä Suomen Kylmäyhdistyksen kanssa sekä erilaisissa koulutustapahtumissa.


DSC_0162

Saunatilojen vuokraus


Palvelutarjontaamme kuuluu monipuoliset mahdollisuudet tarjoava saunatilakokonaisuus. Voit järjestää siellä juhlia, koulutuksia, neuvotteluja tai muita tilaisuuksia. Reilun kokoisessa saunassa rauhallisella seudulla voit viettää leppoisan saunaillan ystäviesi kanssa ilman, että naapurit häiriintyvät. Saunan lisäksi tilassa on pieni keittiö, sekä kaksi oleskelutilaa. Suihkutiloja on kaksi, jos tytöt ja pojat haluavat suihkutella omissa tiloissaan. Tarvittaessa räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen palvelukokonaisuuden.

Saunatiloihin pääsee antamallamme ovikoodilla. Ohjeet kiukaan käyttöön löytyvät keittiötä vastapäätä käytävältä sähköpaneelin yhteydestä. Kun vuokraat tilaa, vastaat siitä, että tilat säilyvät ehjinä ja hyväkuntoisina. Hoitaessasi siivouksen itse, lähdet tilasta sovittuun aikaan mennessä jättäen sen samaan kuntoon, jossa sen vastaanotit. Siivouksista, rikotusta omaisuudesta yms. laskutamme erikseen

Lisätietoja saat Arja Heinoselta, 040-5281009, arja.heinonen@refair.fi

Toimitilojen vuokraus


Hallinnoimme laajaa tilakokonaisuutta ja meillä on usein tarjolla moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvia toimisto-/varastotiloja.

Kun tarvitset tilaa, ole yhteydessä arja.heinonen@refair.fi tai 040-5281009.

FI