Kylmätekniikan tukkuliike

Kylmätekniikan tukkuliike

Paikat kylmiksi lämpimällä asiakaspalvelulla!

Cool since 1993

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta. Perheyhtiöstä on kehittynyt vuosien kuluessa kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, jonka osaaminen on korkeatasoista niin teknisesti kuin kaupallisestikin.

Toimintavarmuus yhdistettynä korkealaatuiseen ja laaja-alaiseen tietotaitoon takaavat, että Refair Oy:n asiakas voi olla tyytyväinen yhteistyökumppaniinsa. Agentuuritoiminnan erityisosaajana Refair Oy pystyy tarjoamaan optimiratkaisuja valmistavalle teollisuudelle. Tavoitteena on kehittää entisestään toiminnan eri osa-alueita asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Yhtiö tarjoaa myös mitoitus- ja suunnitteluapua.

Vastuullista kylmäosaamista


Refair Oy kuuluu Suomen Kylmäliikkeiden Liittoon ja Teknisen Kaupan Liittoon. Valtaosa yhtiön henkilökunnasta on Kylmäyhdistyksen jäseniä. Kansainvälisesti osaamista ylläpidetään osallistumalla messuille ja tekemällä tehdaskäyntejä – usein yhdessä asiakkaiden kanssa. Komponentit valitaan nykyaikaisesti, luontoystävällisesti ja energiataloudellisesti. Tarjolla on moninaisia ratkaisuja pienistä jääkaappikomponenteista suuriin jäähile-, jäärata- ja ilmastointiprojekteihin.