Usein kysytyt kysymykset

Löydät alapuolelta usein kysytyt kysytyksemme, lisäämme tänne lisää tietoa sitä mukaan kun kysymyksiä esiintyy.
1Mitä tarkoittaa E2 ilmoitus?
E2/Full water virheilmoituksen tullessa Refmaxista pitää poistaa vähän kondenssivettä. Kytke virta pois. Ota paketissa tullut letku sekä ämpäri esille. Liitä vesiletku laitteen takaosassa olevaan ”vesi ulos” liitäntään ja toinen pää ämpäriin tai viemäriin. Kytke virta päälle (power supply). Paina Drainage (veden tyhjennys) nappulaa ensin yhden kerran lyhyesti ja sen jälkeen toistamiseen yli 3 sekunnin ajan, jolloin järjestelmä käynnistää automaattisesti vesipumpun veden tyhjennystä varten. Tyhjennys pysähtyy automaattisesti, kun vesisäiliö saavuttaa sopivan tason.

Mikäli on tarve esim. talvivarastointia varten tyhjentää laite ihan kokonaan, niin paina uudelleen nappulaa ensin yhden kerran lyhyesti ja sen jälkeen toistamiseen yli 3 sekunnin ajan, jolloin järjestelmä käynnistää automaattisesti vesipumpun veden tyhjennystä varten. Säiliön tyhjennyttyä tyhjennyspumppu sammuu automaattisesti. Irrota täyttö/poistoputki ja kierrä tulppa vedenpoistoaukkoon.
2Miten ajastus toimii?
Ensin katkaise virta. Sitten virta päälle (power supply). Paina preset – valitse valikosta Cool preset, jos haluat ajastaa jäähdytyksen alkamisaikaa. Valitse montako tuntia (minimi 6 tuntia). Paina uudelleen preset. Jos haluat poistaa tekemäsi ajastuksen, niin paina uudelleen Preset.