The new, portable air conditioner Refmax45 stores cooling energy and amazes with its silence
03.09.2020
VIPEQ CORK
04.09.2020

03.09.2020

Uusi, siirrettävä Refmax45 ilmastointilaite varaa jäähdytysenergiaa ja hämmästyttää hiljaisuudellaan

lasse

Vakuuttavaa hiljaisuutta

Refair Oy tuo Suomen markkinoille RefMax45 siirrettävän ilmastointilaitteen. Uusi jäähdytys– ja lämmitysenergiaa varaava ilmasointilaite Refmax45 poistaa kompressoritekniikalla lämpöenergiaa vedestä muodostaen laitteen säiliöön jäätä, jonka alin lämpötila -6 astetta. Refmax45 on paljon hiljaisempi, kuin perinteiset jäähdytyslaitteet. Huonetilaa jäähdyttäessä vapautetaan energiaa sulavasta jäästä lähes äänettömästi, äänentaso vain 33-40dBA. Voit vaikka nukkua laitteen vieressä!

Käytön helppous ja huipputeknologia samassa paketissa

Kolmen tunnin latausvaiheen jälkeen saat jopa 10 tunnin jäähdytystä tai muutaman tunnin ylimäärisen lämmönlähteen. Voit valita ilman lämpötilaa 15C-32C asteen välillä. Ilman kosteus on mahdollista poistaa erillisellä kosteudenpoistotoiminnolla, jonka aikana kosteudenpoiston asetuslämpötila on +20 – 30C välillä. Laite myös poistaa itse kondensaation automaattisesti jokaisen kylmä- ja lämmönvaraustoiminnon jälkeen. Kylmäaineena käytetään Refair Oy:n suosimaa ympäristöystävällistä propaania R290.

RefMax45 on täysin poistoputketon ja siten helposti siirrettävissä huoneesta toiseen. Laite ei vaadi mitään erillistä asennusta tai kanavointia. Tyylikäs ulkomuoto kahdella eri värivalikoimalla saa laitteen sopimaan minkä tahansa sisustukseen. Selkeästä Led-näytöstä näet kaikki tarvittavat tiedot ja laitetta voidaan hallita myös erillisellä Wi-fi-verkon kautta ladattavalla, helppokäyttöisellä sovelluksella. Sen lisäksi laitteella on kylmän ja lämmön varaamisen ajastus, sekä erillinen jäähdytys-, kosteudenpoisto-, lämmitys- ja tuuletustilan ajoitus.

Ei asennuksia, ei äänekästä poistopuhallusta, tyylikäs design ja käytön helppous, kaikki samassa paketissa!

Tutustu laitteen kotisivuihin ja kysy meiltä jälleenmyyjän hintaa!

https://www.refmax.fi/

 

Refair sales

Puh. +358 9 5657 780

Email. sales@refair.fi